Implică-te

Persoane fizice

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR
Poți dona direct în contul Asociației Magic Wings:
IBAN: RO89RZBR0000060021392529 (lei)
Banca Raiffeisen, Agenția Dorobanți

REDIRECTIONEAZA 3,5%
În fiecare an personele fizice și PFA-urile pot redirecționa o parte din impozitul pe venit pe care îl platesc către stat.

Descarcă Formularul 230

Redirecționeaza 3,5% din impozitul pe venit către Magic Wings ajutând astfel la reabilitarea și dotarea secțiilor din spitalele publice pentru copii din România.

  • Descarcă Formularul 230
  • Completează-l cu datele personale la sectiunea I și semnează-l stânga jos în căsuța semnătură Contribuabil
  • Trimite formularul completat și semnat, prin poștă, la sediul nostru: Str Giuseppe Garibaldi nr 2, sc C, ap 35, Sector 2, București sau la sediul Administrației Finanțelor Publice a sectorului sau județului de care aparțineți.

Persoane juridice

Redirecționează 20% din impozitul pe profit către Magic Wings
Ca și companie sau microîntreprindere poți participa direct la reabilitarea și dotarea secțiilor din spitalele publice pentru copii din România.

Asociația Magic Wings este înscrisă în Registrul Entităților pentru care se acordă deduceri fiscale conform deciziei ANAF nr 347839 din 29.10.2019.

Descarcă Contract
  • Companiile pot direcționa către organizații non-profit, în baza unui contract de sponsorizare, 20% din impozitul pe profit în limita a 7,5% din cifra de afaceri. Pentru sumele care depășesc aceste limite, compania poate deduce diferența pentru următoarele perioade fiscale (până la 7 ani). Sponsorizarea se poate realiza anual sau trimestrial și se deduce din impozitul pe profit al perioadei de referință.
  • Microîntreprinderile pot direcționa 20% din impozitul pe venit către organizații non-profit în baza unui contract de sponsorizare. Sponsorizarea se poate realiza trimestrial și se deduce din impozitul pe venit al perioadei de referință.

Voluntar

Devino voluntar
Îți dorești să faci parte din echipa Magic Wings?

Îți dorești să oferi din timpul, energia și cunoștințele tale copiilor defavorizați?

Completează formularul alăturat și vino alături de noi.