Doctor Polixenia Stancu

Doctor Polixenia Stancu

Secția de Oncopediatrie a Spitalului Județean Craiova

“Bună seara Doamna Ana Maria Bucura

Când m-ați sunat astăzi m-am gândit că numai Dumnezeu putea să vă îndemne să luați legătura cu mine tocmai când aveam mare nevoie de o sponsorizare cu ace de puncție pentru copiii din Oncopediatrie și nu îndrăzneam să mai apelez pentru că mi-ați mai cumpărat.
Au tot apărut cazuri noi de leucemii și acele fiind consumabile avem mereu nevoie de ele, uneori făcând în aceeași zi puncții la 3 copii.
Ne-ați sponsorizat de-a lungul timpului cu multă și destul de costisitoare aparatură necesară pentru buna desfășurare a activității noastre cu copiii oncologici: camere implantabile prin care am administrat citostaticele și astfel nu le-am mai puncționat zilnic venele pentru recoltări de sânge si perfuzii; infuzomate pentru programarea timpului și ritmului perfuziilor; tensiometre cu manșete de diferite mărimi adaptate vârstei; cântar cu taliometru pentru monitorizarea greutății copiilor internați uneori chiar luni de zile; aspirator pentru secrețiile nazale și faringiene care le îngreunează respirația.
Am primit și un televizor de care se bucură atât copiii cât și  mamele sau bunicile însoțitoare.
Ne-ați ajutat și în condițiile pandemiei cu Coronavirus aprovizionându-ne cu halate, măști,  dezinfectanți, uscător de mâini și astfel ați contribuit la protejarea tuturor de infecție.
Pentru toate acestea vă mulțumesc în numele meu și al familiilor greu afectate de suferințele copiilor lor. “